zaterdag 12 november 2016

Conchita Wurst Gesignaleerd Bij Sinterklaasintocht Maassluis
Conchita Wurst

 
Route is eerder vanochtend gecheckt door de explosieven opruimingsdienst. Conchita Wurst denkt op tijd te zijn voor het songfestival maar ziet bijtijds in dat hij/ zij op de verkeerde plek en op het verkeerde tijdstip is. Helaas moet hij/ zij afdruipen.
Met het busje. 


 
door Mathilde van Vliet


Sinterklaasfeest anno 2016…een warzone is er niets bij
 


Conchita droop af. Gelukkig waren er nog andere vrolijke noten. 

Wie er namelijk wel is, is onze aankomende minister president Silly Sylvana. Die weet overal een feestje van te maken. Een leugentje meer of minder mag de pret niet drukken. Ze loog zoals ze zwart ziet met het verkondigen dat ze een internet hoax 'op bewegend beeld gehoord had', waarin gesuggereerd wordt dat Trump de Republikeinse kiezers 'de domste groep stemmers van het land' genoemd zou hebben in een interview in 1998. Niveau Denk dus: liegen alsof het gedrukt staat.


Vooropgezette wraaklustige, oorlogszuchtige “gekleurde medemensen uit verre oorden” die de dienst denken uit te maken in Nederland. En menen in hun oorlogsrecht te staan om een kinderfeest te verzieken en helemaal uit te bannen.
Ze baseren hun onvrede op het zogenaamde en uitgekauwde slavernijverleden waar men zich mee associeert.
Vreedzame demonstranten met Black Panthers Party baretten op? Dat is net zoiets als pro-Piet demonstranten met een KKK muts op. Allemaal vriendjes voor het feestje van Sylvana Simons!
Kappen nou, dacht deze niet-Nederlander.....


Sylvana Simons loopt uiteraard voorop in de demonstratie tegen Zwarte Piet 'Kick Out Zwarte Piet' met de tekst 'Stop Blackface' op de sweater.
Antwoord vanuit het overgrote deel van Nederland: Kick-Out en Stop Blackface Sylvana Simons.

 
 
 
  

 
 
 
 
 

 Hieronder de mening over Zwarte Piet en racisme van Olivier Mitshel Locadia, beter bekend als de rapper, acteur en televisiepresentator 'Willie Wartaal':

"Als blanke mensen zich donkerbruin of zwart schminken om in de rol van Zwarte Piet onherkenbaar te zijn (logisch toch?), dan denk ik niet: hé, ze doen mij na!"
Het zijn gewoon blanke mensen met schmink op hun gezicht. Moeten zij weten.

 

Negers zijn ook racistisch.
Surinamers noemen Hindoestanen ‘koelies’ (sjouwer); die hebben het nooit over ‘Hindoestaanse mensen’. En Afrikanen zijn Bokoes (stinkvis). Maar als blanken zich bruin of zwart schminken, is er opeens iets heel ergs aan de hand!?
"Mensen behoren zich gewoon aan te passen aan de geldende normen of tradities in een land. Je moet niet vergeten dat je een minderheid bent in een land van blanken. Racisme is een plek in je eigen hart. Een beetje zelfspot getuigt van méér eigenwaarde, dan de zielenpiet gaan uithangen. Dus als iemand iets tegen je zegt wat je vervelend vindt, dan moet je bij jezelf nagaan waarom. Voor mij zijn het gewoon woorden."
(Interview in de Vara-gids van 9 augustus 2016)Kom op jongens en meisjes van het bevrijdingsfront: het is koud, ga een lekker drankje halen bij café de Moriaan in Maassluis!

Oops….Black Face? 

 Update: zwartgekleurde medelanders denken het gezag te ondermijnen en doen een Malcompje-X.
GGZ, waar zijn  jullie als we jullie nodig hebben......


 
Amsterdam, 12 november 2016

Geen opmerkingen:

Een reactie posten