maandag 14 november 2016

Soros Financiële Drijfveer Achter Rassenrellen

Wat al eerder bekend was over de sinistere financieringen van George Soros, daar wordt nu meer aandacht aan besteed. En terecht. Deze multimiljardair moet stoppen!!

 

Bron


 

 
door Mathilde van Vliet
 
 
Soros' machtige invloed dient gestopt te worden, want ook in dit land financiert hij rassenrellen, zoals de anti Zwarte Piet guerrilla's van afgelopen week.
Het is prima dat veel te koop is voor geld. Maar van democratieën, landen, veiligheid en mensenrechten blijf je met je gouden miljardairklauwen af! Zo simpel is dat.
 
 


 
 

By the way: prinsesje Mabel Wisse Smit  is ook onderdeel van de The European Network Against Racism and the Open Society Foundations. Dan weet u uit welke hoek de wind waait.
It's a damn small world.....
 

George Soros rekruteert voor rassenrellen in NL
Bron: geenstijl

 
 
Hey, Soros, subversieve zak hooi die je bent. Ga eens weg? Gehele lokroep alhier (PDF). Zonder dat gehits van je zijn we al ruimschoots voorzien van intersectionele (uitleg voor lezers zonder hart/empathie) breuklijnen hoor, thanks. In principe lijkt het op het eerste gezicht natuurlijk allemaal onschuldig.
 
Een EU-miljardair met geen grotere wens dan de Europese natiestaat en identiteit ondermijnen teneinde het te vervangen met een amorphe federale superstaat, die de islamitische populatie sterkt in hun theatrale en zelfopgelegde slachtofferdiscourse, om Europa's bestaande social fabric nog verder uiteen te trekken. Maar dat is het niet. Hoe vaker je iemand vertelt hoezeer hij onderdrukt en gemarginaliseerd is, hoe legitiemer het gebruik van vandalisme en geweld voor diegene wordt. Zo gaat het op dit moment namelijk ook in de VS. Die protesten en brandstichtingen op 200 plaatsen tegelijk waren geen spontane Democratische project-X-feestjes, maar aangestuurd door Soros' MoveOn-stichting. En Soros wil 's lands Al-Jaberi's, Appa's, Asha's en pantertjes nu gaan betalen om in aanloop naar onze verkiezingen zoveel mogelijk mensen disenfranchised te laten voelen. Kleine kans dat u de baan had gekregen trouwens. Wat een onrecht: "Please note that by ensuring a balanced and inclusive mix of participants the selection criteria will include the following, at least 50% female participants and at least 40% participants who identify with Islam."
 

Bron: geenstijl


bron
 ________________________________________________________________________________Kijk nou wat ik vind.....een filmpje!!!!!


 
WE FOUND IT! The 60 Minutes Interview George Soros Tried To Bury!
 

 
Amsterdam, 14 november 2016
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten