donderdag 26 mei 2016

Verslag "Stop Judenrein/ labelen Israëlische producten!"


....opdat illegale "inspectieteams" een halt wordt toegeroepen!  

 


Weisse Polizei......alles "Judenrein"?door Mathilde van Vliet

Een beetje wisselend weer, het leek vanmorgen bewolkt, soms wat regen en onweer met af en toe de zon. Een vergelijking met het almaar groeiend antisemitisme binnen Nederland, Europa en de rest van de wereld: het is veelal zwart bewolkt, her en der flinke buien, gepaard met veel geweld.
Maar zie daar, de zon tikt de wereld af en toe ook weer aan. Het had zo moeten zijn: een zonovergoten dag in Den Haag.

De organisatoren van Facebookgroep Time to Stand Up for Israel organiseren vandaag een actie tegen labeling van producten uit Judea & Samaria, Golan en Oost-Jerusalem: "Stop labeling Israëlische producten!"

Israël-hatend volk wil dat producten uit die gebieden gelabeld worden omdat ze denken dat dit Israël financieel pijn zal doen.
Hier staat het nogmaals verwoord en hoe de EU de regels met de voeten treedt.

Terugblik
De geschiedenis van Jodenhaat gaat ver terug in de tijd. De haat van vooral Arabieren tegen de Joden bestaat al eeuwen. Een zeer kleine greep uit de gewelddadigheden:
In de jaren zeventig vonden veel aanslagen op Israël vanuit islamitische landen als Egypte en Algerije en vanuit het gebied dat zich Palestina noemt. Bekend zijn de aanslagen op Joodse scholen (1970, Avivim),  de Israëlische vliegmaatschappij El Al, de Olympische Spelen van 1972 in München waarbij 17 doden vielen. Veelal terroristische organisaties als PLO, de Palestijnse groepering “Zwarte September zijn wereldwijd actief.

Ook in de jaren tachtig vinden vele aanslagen vanuit radicale islamieten op Joodse instellingen plaats, maar ook over de hele wereld duiken telkens dezelfde terroristische organisaties op: PLO, Hamas, Al-Qaida, etc.
Verbanden met links extremistische  groeperingen als de Duitse Rote Armee Fraktion versterken de samenwerkende krachten tegen de gemeenschappelijke Jodenhaat.
De aanslagen vanaf 2001 staan ons allen op het netvlies gebrand, met als ergste 9/11 . Toen werd de wereld pas echt wakker geschud. En heel recent de aanslagen van Brussel Zaventem op 22 maart 2016, Charlie Hebdo in januari 2015 en Parijs november 2015.
 

Verbanden
De samenwerking tussen radicaal links en terroristische moslimcellen zijn wereldwijd  verspreid. Ook in dit land is de samenwerking tussen radicale islamieten en de linkse beweging een feit, al jaren.
Hier, hier, hier en hier vindt u veel meer uitgebreide informatie omtrent deze terreur.
 
 

Palestina vs Israël
Miljarden euro’s verdwijnen in de wapenindustrie van gebied Palestina om vervolgens de oorlog tegen Israël verder op te voeren.
Via de bestaande media worden nieuwsberichten van vooral uit Israël verdraaid of zelfs helemaal achterwege gelaten. Vaak wordt Israël slechts vermeld als oorzaak van geweld in de Palestijnse gebieden, waarbij Israël antwoordt met terugschieten. Terwijl de daders vaker aan Palestijnse kant te vinden zijn. Niet de dader wordt vermeld, maar slechts dat Israël “weer een Palestijnse terrorist heeft gedood”, in de strijd van Israël tegen het terrorisme. Zelfverdediging dus.

Via linkse universiteiten worden onwaarheden verspreid aan studenten die het als zoete koek slikken, immers: thuis worden ze ook al volgestopt met haat tegen Joden, Christenen en ongelovigen en dan krijgen ze op de universiteit ook nog eens hun gelijk met de berichten over Israël en Palestina? Dan kan het bijna niet zo zijn dat het niet waar is. Zo werkt indoctrinatie.
 

Ondertussen groeit er een hele generatie op met oogkleppen en doordrenkt met leugens over Israël.
Omdat deze invloeden zo sluipenderwijs ingeramd worden, is het een uiterst succesvolle formule om mensen op te zetten, zich te verzamelen en op te zetten tegen Israël. Als je de boodschap maar vaak genoeg herhaalt. Zichtbaar op de Dam bijvoorbeeld of oproepen via social media waar organisaties als Palestina Komitee graag prat op gaan. Zelfs de Kristallnacht wordt misbruikt voor terroristische Palestijnse propaganda. De herdenking van de miljoenen gevallen Joden! Misbruikt voor eigen gewin!

U ziet de verbanden tussen dit soort terreur verheerlijkende organisaties en het Amsterdamse gemeentebestuur: oproepen tot haat en verderf is dus mogelijk in dit land, zelfs tijdens een herdenking die staat voor de vermoorde Joden tijdens WOII. Je zal het maar op je geweten hebben als burgemeester.  
Zo vindt ook de propaganda plaats tegen Israël om vooral producten uit Israël te labelen.
 

Labelen

Terug naar vandaag: 
Een groep van ongeveer 150 tot 200 mensen hebben de tijd genomen om naar het Plein in Den Haag te komen om hun ongenoegen te uiten over deze onterechte labeling.  

Het weer stimuleerde ook nog eens mensen hun ongenoegen te laten blijken tegen deze oneerlijke en discriminatoire maatregel tegen Israël.

Sprekers waren onder meer organisator Sabine Sterk die een inleiding deed en een krachtig betoog tegen labeling hield, mede organisator Brenda Aartsen praatte sprekers aan elkaar.

 

  
Eerste spreker was Kees van der Staaij van de SGP die vanmiddag Kamervragen gaat stellen over de onterechte labeling van producten uit Israël.

Hij vroeg zichzelf af waarom er zoveel haat jegens Israël bestond vanuit vooral Arabische landen? Was dat jaloezie, afgunst? Omdat Israël een goed draaiende economie heeft en een land draaiende kan houden? Waarom labelen van met name Israëlische producten en niet van zovele andere betwiste gebieden in de wereld hun zaken niet op orde hebben? Had men een zondebok nodig? En dat terwijl Israël een veel beter draaiend economie heeft dan de EU in z’n geheel?

Ook Van der Staaij kwam terug op de geschiedenis van de Arabieren die altijd hebben gezegd Israël in zee te drijven en eisten dat Israël zich terug zou trekken in de hun ogen bezette gebieden. Zouden ze dat niet doen, dan zouden er sancties volgen; labelen van producten, afkomstig uit Israël. Van der Staaij vergeleek het plakken van stickers op Israëlische producten met de Jodenster. Hij pleitte vurig voor het juist kopen van Israëlische producten in de supermarkten (dadels, fruit/ groenten, humus, etc.) en complimenten te geven aan bedrijfsleidingen van supermarkten die deze producten verkochten, de politiek te mailen, de aandacht trekken.
“En”, stelde hij, “Nederland houdt zich niet aan de Europese wetgeving.
"Nederland, Shame On You! It is Time To Stand Up For Israel Now!”
Er volgde een luid applaus van het publiek dat zeker tegen de 200 gasten liep. De volgende spreker was Nati Rom, een,zoals hij zelf schetst een Joodse Pioneer is uit het hart van Israël, advocaat en oprichter van Lev HaOlam. Nati wijdt zijn leven aan de heropleving van het Bijbelse land van Judea en Samaria en de rest van Israël. “Israël”, zo stelt hij, “is het spirituele thuisland die dreigt te vervallen in een juist achterwaarts lopende maatschappij door dagelijks terreur vanuit Arabische gebieden, Palestina, Hamas etc.” Hij noemde het aantal aanslagen, doden, busopblazingen vanuit Hamas op Israël de afgelopen maand. “Wat wij als wereld moeten doen is: boycotten van de radicale islam. De echte dreiging komt vanaf de kant van de radicale islam en niet vanuit Israël!”

Het publiek applaudisseert luid.

“It is Time To Act!’

 
Na het oorverdovend applaus begonnen mensen spontaan Israëlische liedjes te zingen en gaat men dansen, zoals dat vaak te zien is bij pro-Israëlische bijeenkomsten, de sfeer is goed, de gemoederen zijn optimistisch, ondanks de negatieve lading van deze demonstratie. 

De volgende spreker Rogier van Oord van Christenen voor Israël had het ook over de dreiging van vooral Arabische kant en dat Israël totaal geen bestaansrecht heeft hun hun ogen. Hun manier om Israël te dwarsbomen is pleiten voor labeling van Israëlische producten. Hun organisatie BDS - dat staat voor Boycot, Desinvestering& Sancties – zou beter kunnen heten:

Buy Defend & Support.

Om met de betoverende woorden zijn betoog te eindigen:

"Am Yisrael Chai, het volk Israël leeft!" Laatste spreker van deze voortreffelijke demonstratie was Joël Voordewind van de 
ChristenUnie die een duidelijk betoog hield over de oneerlijkheid van labeling en dat hij vanmiddag ook Kamervragen zou gaan stellen over deze discriminatoire regeling.

Nieuw was dat hij stelde: de minister van buitenlandse zaken had erkend dat de meerderheid van Brussel voor labelen was! Terwijl een grote minderheid tegen labelen was van andere betwiste gebieden in de wereld.

Hoe bedoel je: scheef?

Een hoop boe geroep!
Jihad pop voor kleuter

 Dit was een vooropgezette actie om Israël buiten te sluiten” en hij zou ervoor pleiten dat de VVD de “stekker eruit zou trekken straks in het debat.”

Ik help het hem hopen, maar de linksdraaiende garde van de VVD kennende……

Hij toonde een poppetje voor kinderen: een in uniform gestoken oorlogsfiguur met Palestijnse sjaals omwikkeld en ruwe Arabische teksten en een steen in z'n hand.

"Dat is het speelgoed van 4-jarigen die kinderen in Palestina krijgen". Voordewind zou de minster van Buitenlandse zaken erop attenderen dat deze zaken gebeuren in Palestina om hun haat jegens Israël er al vroeg erin te krijgen bij de allerjongsten.  Hierna begonnen mensen spontaan te applaudisseren, te zingen en te dansen. Dat is de Israëlische wijze van demonstreren: respectvol, luisterend naar elkaar, muziek en dans met elkaar delen. In plaats van strijden, schelden, vechten wat zoveel Palestina aanhangers juist doen. Die zijn overigens vanmiddag na deze demonstratie aan de beurt om hun antisemitische gif te verspreiden. Op dezelfde plaats.


 

 
 

 

Op aanraden van de politie en veiligheidsdiensten werd ons aangeraden weg te gaan van Het Plein.
Daar waar de democratie zou heersen, het centrum van de macht: Plein te Den Haag. Welke democratie?

  
 
Den Haag, 26 mei 2016    
 

  
 

1 opmerking:

  1. Het lag in de lijn der verwachting: Geweld. Haat. Spot. Domheid.

    https://www.facebook.com/OmroepPowNed/videos/1324938234183853/

    BeantwoordenVerwijderen