dinsdag 31 januari 2017

De Spekkoek van Denk


 
Denk Levert Een Gevaar Op Voor De Democratie Nederland
 


 
door Mathilde van Vliet
 
 
Als een ware spekkoek is de organisatie van Denk opgebouwd:
bovenaan de politieke kopstukken als Kuzu en Öztürk.
Onderaan de relschoppers, de actievoerders,
 die voor de nodige onrust zorgen. 
 

Er zijn teveel aantoonbare gevaarlijke connecties met o.a. Hamas, Moslimbroederschap, Erdogan e.v.a. terroristische organisaties die de bestaande democratie van dit land kunnen ondermijnen. Via de bestaande democratie trachten met name de figuren Kuzu, Öztürk, Azarkan, Taimounti, Kiliç en Karaman de verborgen agenda van Erdogan en eerder genoemde organisaties er doorheen te krijgen.
Nadat bekend werd door breed onderzoek in Nederland dat negentig procent van Turkse jongeren op de een of andere manier zou sympathiseren met de terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) en de heren Öztürk en Kuzu dat wel best vonden, werden ze na koortsachtig overleg uit de Partij van de Arbeid gezet.
Hetzelfde zal ongetwijfeld gelden voor Marokkanen.
Negentig procent: potentiële kiezers voor Denk, verheerlijkers van geweld. 

Het afgelopen overzicht dat geschetst is over Tunahan KuzuDe enige goede moslim is een moslim die luistert naar zijn sultan”, Farid Azarkanmoslims zijn de nieuwe Joden”, Selçuk Öztürk "Wilders is als een tumor in je hoofd", Gladys Albitrouwgrenscontroles op Schiphol moeten gestaakt worden met name voor Surinaamse Nederlanders, want die worden zo verschrikkelijk gediscrimineerd”, Mourad Taimounti “doodgeschopte scheidsrechter is slechts een akkefietje”, Aysegül Kiliç “Israëli’s zijn oorlogsmisdadigers en de Joodse staat heeft geen bestaansrecht”, Marit van Splunter “Broodroof, door dat hij (Abou Jahjah) op is gekomen voor verzet tegen een illegale koloniale bezetting middels de beroemde slogan 'by all means necessary'..” en Ali TsouliISIS is opgezet door laffe honden Israël!” is zorgelijk te noemen.
Zeer zorgelijk. Want geen van bovenstaande lieden zal ooit iets gaan betekenen voor de Nederlandse democratie.
De strijd voor Palestina is voor de heren Kuzu, Öztürk en de dames Kiliç, Van Splunter en Karaman belangrijker dan Nederland. De eliminatie van Israël staat voorop, niet "het onderwijs of de burger van Nederland."
Deze mensen zijn in eerste instantie moslim. Dan Turk/ Marokkaan. Dan Nederlander. Omdat ze toevallig ook een Nederlands paspoort hebben. 
Alle kandidaten - maar vooral Kuzu, Öztürk, Azarkan, Tsouli, Kiliç en Karaman - hebben banden met Hamas, al Fatah, PPMS, en moslimbroederschap. Dat werd o.a. in dit artikel haarfijn uitgelegd.
 
 
 
 1. Tunahan Kuzu

Kuzu “De enige goede moslim is een moslim die luistert naar zijn sultan” strijdt al jaren voor Palestina.  
Samen met de Rotterdamse moslimpartij NIDA, Youth for Palestine, het Palestina Komitee Rotterdam en Een Ander Joods Geluid “strijdt” hij voor “ongelijkheid”. En is fel gekant tegen Israël. De banden met Hamas, al Fatah, PPMS, en moslimbroederschap werden o.a. in dit artikel haarfijn uitgelegd. Maar ook zeer recent schreef journalist Carel Brendel uitgebreid over de organisatie en hoe ver deze reikt op Europees grondgebied. 
De verbanden tussen moslimbroederschap en Turkse terreurorganisaties worden in dit artikel geanalyseerd.
“In april houdt de Europese achterban van Hamas een feestje. Burgemeester Aboutaleb geeft toestemming voor deze uiterst gevaarlijke radicale terreurorganisatie.
Kuzu is en blijft een Erdogan diender die zich slechts en alleen inspant voor zijn geboorteland Turkije om zo de verborgen agenda van Erdogan hier binnen te laten.
 
Maak slechts gebruik van de Nederlandse wegen op weg naar het doel, want het einddoel, dat is wat telt.” 

 

2. Farid Azarkan
http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/01/zet-je-aluhoedje-op-met-denk-appendix-farid-azarkan-de-media-brengen-niet-de-waarheid/
Azarkanmoslims zijn de nieuwe Joden” lijkt zich voornamelijk druk te maken over discriminatie jegens Marokkanen in Nederland. Zoals dat dan gaat bij bepaalde groepen die altijd is aangepraat dathet nooit aan hun zelf ligt, maar altijd aan "het siesteem" en "de racistiese overheid". Kennelijk vindt Azarkan discriminatie van Nederlanders inclusief hun Nederlandse geschiedenis allemaal prima. Zo uitte hij de wens om Nederlandse straatnamen te wijzigen.
Met zijn geklaag over dat “moslims de nieuwe Joden zijn” wordt Farid keihard terecht gewezen door o.a. Annabel Nanninga die stelt: “Voordat mensen zich tot ‘de nieuwe joden’ gaan uitroepen, doen zij er goed aan om er eerst eens voor te zorgen dat de ‘oude’ joden niets te vrezen hebben van hun geloof en geloofsgenoten. Tot die (zelf)kritiek mogelijk is zonder dat het mensen de kop kost, is die hele vergelijking, in goed Jiddisj, een gotspe.”
Concluderend: moslims zijn dus NIET de nieuwe Joden.
En dan gaat hij nu ook nog Ahmed Marcouch via internet lopen opjutten.
Marokkanen vs. Marokkanen. Veel geloei, weinig wol.
Zoals Uri van As het reeds treffend scheef op Opiniez: “Farid levert met zijn beproefde Badr Hari spreektechniek het bewijs waarom Marokkanen zoveel weerstand oproepen in onze maatschappij. Doof voor oppositionele deelnemers aan het multicultidramadebat mept deze Klaagmarokkaan iedere tegenstander omver. Op een volume zoals dat in het Rifgebergte kennelijk gewoon is, krijst Farid elk argument krachtig terug in de dichtgeknepen kelen van zijn opponenten.”

Verbanden
Het kan geen toeval zijn dat juist de haatimam Tarik Ibn Ali Chadlioui  toegang krijgt tot de Essalam moskee in Gouda. Detail: het PWA-terrein in Gouda is in beheer van het Rijksvastgoedbedrijf. Plaatsvervangend directeur Transacties en Ontwikkeling aldaar is Farid Azarkan. Kennen we die naam?
Tarik Ibn Ali Chadlioui is al uitgebreid beschreven via deze website  

 

3. Selçuk Öztürk
Öztürk "Wilders is als een tumor in je hoofd" is - net als vriend en collega Turk Kuzu – ook  zeer anti-Israël, pro-Palestina  en een buitengewoon groot antisemiet.
In zijn strijd om de erkenning van Palestina trok Öztürk fel van leer: 
“Geert Wilders begint steeds meer op Adolf Hitler te lijken, zei u. Waarom? Eerst wilde hij criminele Antillianen terug naar hun lekker warme eilanden sturen. Vervolgens natuurlijk dat minder, minder, minder-gedoe rond Marokkanen. En nu riep hij in Nederland wonende Turken die op uw sponsor Erdogan stemden op om permanent in Turkije van het islamofascisme te gaan genieten. U weet ook wel dat de vergelijking met Hitler niet opgaat. Die haalde in zijn ogen inferieure bevolkingsgroepen bijvoorbeeld juist náár zijn land, waar Wilders ze liefst allemaal terugstuurt. Nog een verschil: levend. En zo kan ik wel even doorgaan. (…)” 
Kuzu en Öztürk, buikspreekpoppen van de Turkse tiran Erdogan, onderscheiden zich in het politieke debat door bijdragen als: “Wilders is een terroristenmagneet” en “Wilders is te vergelijken met een tumor in je hoofd”.
Uiteraard zijn beide heren uitgesproken fulltime Israëlhaters, Palestijnse terreurknuffelaars en krakkemikkige korankenners. Bovendien komen zij op voor de honderdduizenden weerloze slachtoffers van boos blank nietsontziend racisme in Nederland.”  


 
 


Verbanden
Opvallend is wederom de sterke band  met de Moslimbroederschap en ook is Selçuk Öztürk al jarenlang actief voor Palestina als activist, naast broeder Kuzu. Samen met de Rotterdamse moslimpartij NIDA, Youth for Palestine, het Palestina Komitee Rotterdam en Een Ander Joods Geluid “strijdt” hij voor “ongelijkheid”.
Hun ex zwarte boegbeeldje Silly Sylvana koos weliswaar dan voor partijtje Artikel 683, maar ook haar achterban – BlackLivesMatter – is een racistische en antisemitische medevechter tegen Israël en voor de Palestijnse zaak. In hun gemeenschappelijke haat tegen de Joden en Israël vinden zij elkaar.
 
Op zaterdag 28 januari jl. had dikbillige lijstduwster van Artikel 683, Anja Meulenbelt (81) een gezellig onderonsje met een Ons-Kent-Ons-manifestatie 'Date met Gaza' van de Stichting Kifaia -de stichting van Meulenbelt, Amin Abou Rashed (Moslimbroederschap, Hamas) en Rob Groenhuijzen (Rode Jeugd, Capelse Groep, Stichting Nederland Gaza en Gazaboot)
Hé, maar dat is leuk: “In april houdt de Europese achterban van Hamas voor de 15e keer zijn jaarlijkse conferentie.”
Een heus Hamasfeestje in Rotterdam! Daar zullen Anja Meulenbelt en vriend Amin Abou Rashed (Moslimbroederschap, Hamas) toch zeker wel spreken?
 
Citaat: “De grote organisatoren van de eerste Gaza-vloot waren de fundamentalistische terreurbeweging Hamas en haar bondgenoten bij de Moslimbroederschap in Europa. De Turkse stichting Insani Yardim Vakfi (IHH), de gangmaker van de vloot, is onderdeel van de Union of Good, die wordt geleid door Yusuf al-Qaradawi, de geestelijke leider van de Moslimbroeders in het Westen. In Europa zijn de Moslimbroeders georganiseerd in de Federation of Islamic Organizations in Europe (FIOE), die volgens onderzoeker Steve Merley van de NEFA Foundation nauwe banden heeft met de European Campaign to End the Siege on Gaza.” – einde citaat.


Dat wordt één groot festijn! Ook al bestaan Denk en Artikel 687 dan niet meer: de Israëlhaat en de liefde voor Palestina is wat ze bindt.

 

4. Mourad Taimounti 

Taimountidoodgeschopte scheidsrechter is slechts een akkefietje” zet zich in voor het ophalen van geld voor de veroordeelde doodschopper van de Nederlandse grensrechter Richard Nieuwenhuizen. Om hemzelf maar te citeren: “Helaas zullen er altijd hopeloze gevallen tussen zitten die niet te redden zijn.”
 
ISIS is opgezet door laffe honden Israël!” brieste Taimounti,  want waar het om haat tegen Israël gaat, daar staan de heren van Denk kwijlend vooraan, samen met hun maatjes van het Palestina Komitee. Wellicht staan leden/ aanhangers van Denk ook wel wekelijks op De Dam om die “andere autochtonen” lastig te vallen, te slaan en met de dood te bedreigen. 
De heer Taimounti beweert tegen geweld en salafisme te zijn. Maar hij kan zijn twee radicale Turken Kuzu en Öztürk en de drie overige Marokkanen - Farid Azarkan, Ali Tsouli, Rabia Karaman – toch niet in de steek laten? Hij zal als een verrader worden gezien als hij niet mee gaat rellen tegen Israël. 

5. Aysegül Kiliç
 
KiliçIsraëli’s zijn oorlogsmisdadigers en de Joodse staat heeft geen bestaansrecht” is een radicale Turkse die banden heeft met de APK partij van Erdogan en Milli Görüş.
Het hoofddoekje wappert internationaal en digitaal. Wie het APK-hoofddoekje past, trekke hem aan.....

Milli Görüş
Mevrouw Aysegül Kiliç is een graag geziene gast bij de Turkse fundamentalistische beweging Milli Görüş, zeg maar de Turkse variant van de Moslimbroeders.
Carel Brendel schrijft over de verbanden moslimbroederschap en Milli Görüş het volgende:

"Onder leiding van Erdogan en de AKP groeide Turkije de afgelopen jaren uit tot een nauwe bondgenoot van de Moslim Broederschap. De eerste door Hamas georganiseerde Gaza-vloot met de Mavi Marmara als vlaggenschip kon uitvaren dankzij de ruimhartige steun (pdf) van Turkse, met de Moslimbroeders gelieerde organisaties. Internationale organisaties van de Moslimbroeders, zoals de International Union of Muslim Scholars (de geleerdenclub rond Yusuf al-Qaradawi) en de Federation of Islamic Organisations in Europe (de Europese Moslimbroeders) houden hun bijeenkomsten tegenwoordig in Istanbul of Ankara." 

Milli Görüs, aan de Moslimbroeders gelieerde actiegroepen voor Gaza, bingo!
Kan gehoofddoekte Aysegül Kiliç fijn meevaren op een van de vrouwenbootjes richting Palestina.
"In april houdt de Europese achterban van Hamas voor de 15e keer zijn jaarlijkse conferentie. De Palestinians in Europe Conference doet voor de tweede keer Rotterdam aan. Bij de organisatie zijn minstens drie mensen betrokken die volgens Israël deel uitmaken van de Europese leiding van Hamas.”
Aysegül Kiliç ziet wel uit naar een verzetje met Abou Eenarm of wel Amin Abou Rashed, de fondsenwerver van Hamas.
En uiteraard is er voor haar ook plaats bij het Hamasfeestje in april. Weliswaar zal ze gescheiden van de moslimmannen verstopt moeten worden achter een scheidingswand, want apartheid tussen mannen en vrouwen is heel Hamas. En heel gewoon. Stel dat Amin Abou Rashed, de fondsenwerver van Hamas, losgaat op al die ingepakte vrouwtjes. Je moet er niet aan denken.
Het feestje is natuurlijk compleet als je samen met Kuzu, Abou Eenarm en de radicaal islamitische Rotterdamse partij Nida bent. Samen sterk. Samen fel antisemitisch, pro-Palestina en anti-Israël. 
 


6. Ali Tsouli 
TsouliISIS is opgezet door laffe honden Israël!” vindt dat Nederland meer moet doen voor de Palestijnen. In ieder geval in de vorm van het erkennen van de Palestijnse terreurorganisatie Hamas als “democratisch gekozen verzetspartij”. Hij vindt dat de Nederlandse regering Hamas als 'democratisch' verkozen verzetspartij moet erkennen en Palestina het recht moet geven zich te beschermen.
Tsouli wil bovendien dat het kabinet ‘keiharde sancties instelt tegen Israël’.
Zoals eerder ook opgemerkt heeft Ali Tsouli  behalve aan christenen ook een bloedhekel aan Israël. Zo verwijt Tsouli het de ChristenUnie in het bijzonder, maar ook Nederlandse christenen in het algemeen, dat zij soms zij aan zij strijden met Israël in diens strijd tegen het terrorisme.
Dus: "Denk. En Elimineer Israël", luidt de slogan van de Grijze Wolven.
 
 
 
7. Marit van Splunter 

Van Splunter “Broodroof, door dat hij (Abou Jahjah) op is gekomen voor verzet tegen een illegale koloniale bezetting middels de beroemde slogan 'by all means necessary'..”, beroepsrelschopster en uiterts waardevol voor Denk vanwege haar nauwe banden met Movement X. Binnen deze beweging ziet men alles soorten van relschoppers: woeste negers, radicale moslims en geflipte actievoerders. De banden met Internationale Socialisten, Movement X, AFA, zwarte radicalen, antisemieten, Occupy, meelopers van Abulkasim Al-Jaberi, Thomas van Beersum, Sunny Bergman, Erdogan-Turken en fascistische Marokkanen worden flink aangehaald. Zolang er maar gereld kan worden – het liefst zoals de geënsceneerde rassenrellen in de USA - met als voorbeeld BLM, die dat volledig gesubsidieerd organiseert – en dan vervolgens de kaart van de slachtofferrol duidelijk trekken.
Dat past mooi in het plaatje van Denk.
Nummertje 11, dus: kansloos. 
 

Overige leden

De rest van de lijst is eigenlijk opvulling. Net zoals je een oude zetel bijvoorbeeld opvult, anders zit 'ie zo hard.
Bron
Rabia Karaman is hier verder niet uitgediept, maar ook zij lijkt nauwe banden te onderhouden met de Moslimbroederschap
Waarom volg je anders Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum?
Onder het mom van liefdadigheidsfondsen vormen dit soort organisaties de dekmantel voor de tonnen subsidies die worden opgestreken. Niet voor de zgh.charity”; zo worden de activiteiten van de Moslimbroederschap gedekt.
 Maar goed, nummertje 13 op de lijst Denk: kansloos. Extra kanonnenvlees – en de ingepakte varianten – is tijdens de peperdure campagne welkom.
 
Waar komen die centje voor die rijkelijk kostbare betaalde campagnes van Denk eigenlijk vandaan?
Daar zijn we nog mee bezig.
Binnenkort op dit blog de ontmaskeringen betreffende de financiën van Denk.
Het geld voor zo’n gelikte campagne met dure jasjes en mutsen moet toch ergens vandaan komen????
Dat belooft nog wat.
 

Gladys Albitrouw
Albitrouwgrenscontroles op Schiphol moeten gestaakt worden met name voor Surinaamse Nederlanders, want die worden zo verschrikkelijk gediscrimineerd” zou graag willen dat de grenscontroles op Schiphol gestaakt worden voor met name Surinaamse Nederlanders. “Want die worden zo verschrikkelijk gediscrimineerd.”
Waar is zij dan vóór, vraagt u zich af? Oh, ja vrij drugstransport.
En stofzuigen, dat kan ze ook.
Nummertje 4 van de lijst: geheel kansloos.  
 


Hamas
In april houdt de Europese achterban van Hamas voor de 15e keer zijn jaarlijkse conferentie. De Palestinians in Europe Conference doet voor de tweede keer Rotterdam aan. Bij de organisatie zijn minstens drie mensen betrokken die volgens Israël deel uitmaken van de Europese leiding van Hamas.”
Burgemeester Aboutaleb geeft toestemming voor deze uiterst gevaarlijke radicale terreurorganisatie.Ik vroeg burgemeester Aboutaleb via e-mail waarom hij deze conferentie niet verbood. Hij schreef:

(…) “Mij is gebleken - mede op basis van adviezen van inlichtingen diensten - dat de conferentie niet door Hamas wordt georganiseerd, maar door anderen. Verder is mij gebleken dat de organisator geen Hamas kopstukken als sprekers heeft uitgenodigd, wel andere wereld beroemde sprekers.”

Bijzondere uitspraak.......
Leefbaar Rotterdam had in juli 2016 reeds vragen gesteld  in de Gemeenteraad over het aanstaande congres van Hamas in Rotterdam op 15 april.
 
Begin citaat -Onlangs werd bekend dat de organisatoren van de conferentie Palestinians in Europe volgend jaar mei van plan zijn in Rotterdam neer te strijken. Het is na de editie van 2007 de tweede keer in haar vijftienjarig bestaan dat de conferentie Rotterdam aandoet.
Destijds lag de organisatie in handen van het Palestijns Platform voor Mensenrechten en
Solidariteit (PPMS) van voorzitter Abou Rashed (toen nog onder de naam Amin Abu
Ibrahim), die door Israël als een sleutelfiguur voor Harnas in Europa wordt gezien. Deze
man was tevens betrokken bij de stichting Al Aqsa, die ontmanteld werd als onderdeel
van de rechtszaak tegen de Holy Land Foundation in verband met de grootscheepse
financiering van Harnas. Hierna werd onder de naam ISRAA de Hamaspropaganda
voortgezet. De vriendschap met deze terreurclub werd in 2007 onderstreept door het
uitnodigen van Hamas-leider Haniyeh. die destijds echter naar een visum kon fluiten.
Ook nu is Abou Rashed weer betrokken bij de organisatie van de conferentie die
gesponsord wordt door het Palestinian Return Centre (PRC) uit Londen. De voorzitter
van deze stichting en Abou Rashed traden gezamenlijk op tijdens de editie van 2013 in
Berlijn, tezamen met Hamaskopstukken. 
De islamitische terreurgroepering Hamas, met een handvest dat oproept tot vernietiging van de Staat Israël en het uitroeien van de Joden, lijkt zich de laatste tijd nadrukkelijker in Rotterdam te manifesteren. Zo waren vertegenwoordigers en aanhangers van Harnas en de Moslimbroederschap prominent aanwezig bij de Turkse optocht ter ere van Erdogan over de Erasmusbrug. Ook kwamen er deze week berichten naar buiten over een jeugdkamp Hamas-style in Rotterdam.” - einde citaat 

Hieronder volgen enkele vragen van Leefbaar Rotterdam bron: 

Vraag 1:
Bent u bekend met de aankondiging dat de Palestinians in Europe Conference
volgend jaar in Rotterdam zal plaatsvinden?
Antwoord:
Nee. Het college heeft, behalve een informele bekendmaking op Facebook in de Arabische taal en de daarnaar toe verwijzende artikelen, geen andere bronnen of
informatie ontvangen dat een conferentie van bovenstaande organisatie in de toekomst
in Rotterdam zal plaatsvinden. Het college heeft bij diverse instanties navraag gedaan,
maar de komst van de conferentie is niet bevestigd.
Vraag 2:
Bent u het met ons eens dat Hamas een verwerpelijke terreurgroepering is die uit is op de vernietiging van de Staat Israël en de uitroeiing van Joden? Zo ja, bent u het met ons eens dat deze club niets in Rotterdam te zoeken heeft? Zo nee, waarom niet?
Vraag 3:
Welke mogelijkheden heeft u om de geplande conferentie te dwarsbomen en bent u bereid deze aan te wenden? Zo nee, waarom niet?
Antwoord op vragen 2 en 3:
Zoals u kunt lezen in de beantwoording van vraag 1 is de komst van de conferentie niet bevestigd. Het college verwerpt vanzelfsprekend het gedachtegoed van alle organisaties en individuen die terreur verheerlijken en/of van terroristische aard zijn.
Bovendien staat Hamas op de Europese lijst van terroristische organisaties.
Organisaties en/of individuen die naar inschatting van de gemeente en politie een substantiële bedreiging vormen voor de openbare orde en veiligheid worden altijd beperkt in hun activiteiten en optreden in de stad Rotterdam. Het college ziet het niet als zijn taak stelling te nemen in het conflict in het Midden Oosten. In deze volgen we het buitenlandbeleid van de regering.
Vraag 4:
Kunt u garanderen dat er geen organisaties die - direct of indirect - ook maar één cent subsidie van de gemeente ontvangen bij deze conferentie betrokken zijn?
Antwoord:
Het college kan garanderen dat geen van de organisaties die worden genoemd in uw schríftelijke vragen subsidie ontvangen van de gemeente Rotterdam.
Vraag 5:
Kunt u tevens garanderen dat instellingen die - direct of indirect - ook maar één cent subsidie van de gemeente ontvangen geen podium zullen bieden aan deze conferentie, bijvoorbeeld middels zaalverhuur? Zo nee, waarom niet?
Antwoord:
Het is niet de taak van gesubsidieerde organisaties ruimte te bieden aan dergelijke conferenties. Waar dat wordt overwogen zal het college optreden. In dit concrete geval is nog niet bekend dat deze conferentie in Rotterdam gehouden zal worden. We zullen ook optreden als we kennis zouden hebben van zaalverhuur door commerciële partijen.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
 
Het is allang bekend dat concert, - en congresgebouw De Doelen gemeentelijke subsidie geniet en dat de terreurorganisatie Hamas hier gaat neerstrijken op 15 april 2017. 
Aboutaleb antwoordt verder op mijn e-mail om opheldering waarom een terroristische organisatie als Hamas in zijn stad mag neerstrijken, terwijl de gemeenteraad zelf toegaf: "Bovendien staat Hamas op de Europese lijst van terroristische organisaties".
 
Het antwoord van Aboutaleb: 
(…)
“ Vrijheid van vergaderen, van religie, van meningsuiting, zijn immers belangrijke onderdelen van onze grondwet.”
 

Ja, tenzij…..

Kennelijk kan de islamitische burgervader Aboutaleb zich wel vinden in dit gedachtegoed. Zou hij incognito in djellaba stiekem luisteren naar alle Hamas pracht en praal dat hem daar wordt toegeworpen? 


Zou De Doelen hiervan op de hoogte zijn?
Het wordt wel een mooie club van stemvee op Denk: drugsrunners uit Antillen en Suriname, fanatieke Hamas-aanhangers, activisten van Palestina Komitee, inclusief achterban van Anja Meulenbelt (81) en hun trawanten van AFA, Internationale Socialisten etc. Plus de gebruikelijke antisemitische en haatdragende streepjessturken en mocro's en uiteraard niet te vergeten de racistische BlackLivesMatter-aanhangers.  
  

Anders gezegd, zoals de feitelijke leider van Denk – Recep Erdogan - het bedoelt:  
 
 
“Democratie is slechts de trein die wij nemen totdat wij op onze bestemming zijn aangekomen. Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten.”
 
 
Zoekplaatje: zoek de valse profeet
 
 
 


Amsterdam, 31 januari 2017
 
  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten