maandag 23 januari 2017

Kandidaten Denk….een feuilleton, deel 8



Marisa Koolbergen“Must see! 2Doc: Wit is ook een kleur - Wit is ook een kleur - 2Doc” en Marit van Splunter“Broodroof, door dat hij (Abou Jahjah) op is gekomen voor verzet tegen een illegale koloniale bezetting middels de beroemde slogan 'by all means necessary'..”

 
 
In meerdere delen uit te brengen, want het gevaar komt ook niet alleen
 

 



door Mathilde van Vliet  

In het Jaar van de Aap (2016) begon Denk de oprichting van deze politieke partij en kwam veel in de publiciteit door een opvallend boegbeeld dat ze op hun Trojaanse Paard hadden vastgespijkerd. Zwartkijkend boegbeeld werd overboord gezet of verdween zelf in de zwarte nacht.
Is verder niet van belang. 
Ondertussen waren de handlangers van Erdogan aardig bezig aan de weg het timmeren. Wie die gasten van deze partij zijn wordt wekelijks uit de doeken gedaan. 

 
In de vorige afleveringen van dit feuilleton maakte u reeds kennis Tunahan KuzuDe enige goede moslim is een moslim die luistert naar zijn sultan”, Farid Azarkanmoslims zijn de nieuwe Joden”, Selçuk Öztürk "Wilders is als een tumor in je hoofd", Gladys Albitrouwgrenscontroles op Schiphol moeten gestaakt worden met name voor Surinaamse Nederlanders, want die worden zo verschrikkelijk gediscrimineerd”, Stephan van BaarleRammstein”, Magdalena Charlot “zwarte psychologie en zwarte sociologie” en Mourad Taimountidoodgeschopte scheidsrechter is slechts een akkefietje” en Aysegül Kiliç 
“Israëli’s zijn oorlogsmisdadigers en de Joodse staat heeft geen bestaansrecht”.

 

Deze keer is aan de beurt Marisa Koolbergen en Marit van Splunter.

 

 
Marisa Koolbergen

Marisa Koolbergen (55) “Must see! 2Doc: Wit is ook een kleur - Wit is ook een kleur - 2Doc” is een vrouw. Een Nederlandse vrouw. Nummertje 9 van Denk. Ook zij heeft weinig op met Israël. Zoals bekend zijn de voorgangers van deze mevrouw Koolbergen buitengewoon antisemitisch en als zij dus het zelfde  verderfelijke gedachtegoed uitdraagt, dan zit zij dus gebakken bij de racisten van Denk.
Tot 15 maart, want daarna is het gewoon klaar met die troep. Hooguit een zetel voor de narcistische zetelrover Prins Denkula himself.
 

“Die kiezers zouden goed kunnen zijn voor maximaal drie zetels, al is volgens onderzoeker Tim de Beer van Kantar Public één zetel waarschijnlijker.”


 
Mohamed Keskin
Via zetelrover van de PvdA Alkmaar - Mohamed Keskin - kreeg Marisa Koolbergen natte billen en de oogjes begonnen te glimmen bij zoveel zetelroversactiviteiten binnen een verloren zaak die zich Denk noemt.
Mohamed Keskin=Turk=Erdogan=Ozturk=Kuzu=Palestina Komtee=Israël-basher=antisemiet.Typisch zo’n van haat verwrongen Turk, kaliber treitervlogger met dito uitstraling.


Terug naar Marisa Koolbergen.
Turkse Sinterklaas?
Duidelijk voor zo’n vrouw om juist met Denk de Middellandse Zee in te stappen. Nu maar hopen dat het wankele reddingsbootje geen dobberwrakje wordt. Het is al zo druk op zee….
Matthijs van Nieuwkerk zei ooit: ''Eerst was het een Turkenfractie, toen kwam er een Marokkaanse jongeman bij en werd het een moslimfractie en nu is het een hele diverse uhh... ja interessant...''



 
Inderdaad, interessant, want wat zoekt een Nederlandse, niet moslimse, niet Turkse, niet Marokkaanse vrouw bij een antisemitische satellietpartij van dictator Erdogan? Zo dol is deze moorddadige tiran niet op de mevrouwtjes, zeker niet zonder hoofddoekje. Misschien stiekem in het donker (“dan ziet Allah het niet”) maar op de dag? 

Wat ze doet voor de kost (schrijven) zal wellicht gebruikt worden voor de campagnes. Want na 15 maart is het schluss voor deze partij. Dus ze wordt even gebruikt om teksten te schrijven en daarna is het: dag mevrouw Koolbergen, want Turken en Marokkanen moeten niks van Nederlandse vrouwen hebben.
Het hebben van honden is ook niet best; honden zijn haram. Vies, iesch nie goed.
 
 

Marit van Splunter
Marit van Splunter (29) “Broodroof, door dat hij (Abou Jahjah) op is gekomen voor verzet tegen een illegale koloniale bezetting middels de beroemde slogan 'by all means necessary'..” is een ander verhaal. Het is een vrouw. Een ‘indo’, volgens haar Linkedin profiel. Nummertje 11 van Denk. En beroepsrelschopster. Een ware rel-del.


Men kan aan de hand van haar Linkedinprofiel al aardig zien uit welke radicaal linkse hoek de wind waait. Interessant is de keuze voor Movement X.

Binnen deze beweging ziet men alles soorten van relschoppers: woeste negers, radicale moslims en geflipte actievoerders die slechts goed zijn waar ze oud mee zullen worden: fulltime in de bijstand hangen. Voor de rest hebben ze niet veel meer te melden dan de lange grijsgedraaide langspeelplaat die maar blijft hangen en vooral veel soepsidie slurpt en hardwerkende burgers op straat lastigvallen met hun gejengel en gejank.

 
Denk
Dat deze mevrouw van Splunter juist deze beweging op haar Linkedin zet, is opmerkelijk. Want op die wijze snapt men ook wat ze bij Denk zoekt; radicalen, moslims met een voorliefde voor Hamas, Palestina en vooral tegen Joden en Israël, zoals zo'n Abou Jahjah.
Dat die vorige psychisch 'licht in de war' zijnde beroepsnegerette wegging bij Denk om zich aan te sluiten bij een nog grotere antisemitische bende in de vorm van Artikel 684 – met Anja Meulenbelt (81) - is ook wel logisch. Denk wilde niet mee in het pathologische, monotone aandachtshoerengedrag van deze trotse aap, met alleen dat gezeur om Zwarte Piet en andere achtergestelde streepjesnoordafrikanen.
Dat zat Silly Sylvana dwars. Ze waande zich al premier Pim-Pam-Pet.


Duckface
Nu, met deze nieuwste aandachtstrekster hebben ze weer een grotere doelgroep te pakken, namelijk de beroepsANTIvisten van Internationale Socialisten, Movement X, AFA, zwarte radicalen, antisemieten, Occupy, meelopers van Abulkasim Al-Jaberi, Thomas van Beersum, Sunny Bergman, Erdogan-Turken en Marokkanen. Zolang er maar gereld kan worden – het liefst zoals de geënsceneerde rassenrellen in de USA - met als voorbeeld BLM, die dat volledig gesubsidieerd organiseert – en dan vervolgens de kaart van de slachtofferrol duidelijk trekken.
Dan pas ben je iemand.
Dan pas val je op.
Dat ze zullen opvallen is duidelijk. Alleen, niet in positieve zin.

Zo ook deze Marit van Splunter, die zich actief beweegt in radicale kringen van Movement X, AFA, “strijd tegen racisme” en overige relgroepen.
Maar zou ze weten dat haar sultans, graaf Denkula en de Wizard of Öztürk het zelf niet zo nauw menen met racisme? Zou ze weten van de Armeense genocide?
Erdogan - de baas van Denk - die zich schuldig maakt aan misdaden als corruptie, het blokkeren van onderzoeken naar corruptie en het steunen van IS en soortgelijke terreurgroepen door middel van onder meer wapenleveranties. En dat het enige doel van Denk is de agenda van Erdogan er doorheen te krijgen hier?
Of dat Marokkanen een groot deel van de Westerse Sahara bezet houden? En dat juist Arabieren een voorstander zijn van slavernij?
 
Nee, dat weet zo’n vrouwtje waarschijnlijk niet, omdat ze helemaal doordrenkt is van haat tegen het kapitalisme, Wilders, Trump en racisme. Ondertussen leeft haar soort binnen datzelfde kapitalisme met hun dure i-Foontjes, koopt ze dagelijks bij Appie Heijn en baden ze in de rijkdom van dat “verderfelijke kapitalisme”. Had zo’n rel-duckface zich niet beter bij de SP kunnen aanmelden? Kennelijk vonden ze haar daar niet slim genoeg.

Maar om haar radicale steentje bij te dragen tot 15 maart, dan kunnen de Grijze Wolven wel even gebruik maken van haar. Is het op 16 maart: exit. 


Volgende week van deze feuilleton: Ali Tsouli




 
 Amsterdam, 23 januari 2017
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten