maandag 16 januari 2017

Dit Is Die Gewelddadige Moslimse Op De Dam, 15 januari 2017: Caught!


Filmpje


Hajar El Fettahi: “Ze staan er allemaal, die kanker zionisten, ze staan voor Israël, kom nu en neem je pistool mee!!”
 
Hajar El Fettahi...
...opgepakt

 UPDATE 2 maart:
 
 
En de andere malloot is ook bekend: Furkan ŞahinGesignaleerd op De Dam te Amsterdam op 15 januari, waar deze moslimse vredige Israël aanhangers bedreigde met de dood. Haar familie zou die “kankerjoden” wel even zou komen doodschieten.
 

Door Mathilde van Vliet

 

Vrijheid van aanval door moslims op De Dam?
Of gewoon weer het zoveelste wegkijken van burgemeester van der Laan
“Ze staan er allemaal, die kanker zionisten, ze staan voor Israël, kom nu en neem je pistool mee!!”En u weet het: een Marokkaan moet je wat dat aangaat letterlijk geloven op z’n woord, want daarin zijn ze volkomen eerlijk…..

 
Demonstratie
Al maanden staan vreedzaam op De Dam te demonstreren de groep van Time To Stand Up For Israel. Zij willen daarmee de positieve aandacht leggen op Israël, een land dat hen aan het hart ligt.
De vrijheid van demonstratie hebben we in dit land. En iedere week worden dan ook braaf de vergunningen aangevraagd om daar te kunnen staan.
Aan de andere kant van De Dam staan  - zoals gewoonlijk – de activisten van Hamas, de Palestina aanhang, de verheerlijkers van geweld tegen de mensheid. Ook zij hebben dezelfde rechten.
Er zijn door de gemeente Amsterdam tussen de twee groepen duidelijke afspraken gemaakt, zodat ze niet elkaars vaarwater zitten en de lieve vrede wordt bewaard.
 
Robert-Willem van Norren
Toch glipt er af en toe een scootmobiel van het tegenkamp Palestina er tussendoor. Maar die wordt dan ook weer gesommeerd naar het eigen kamp te rollen. 
Het leidt wel eens tot confrontaties, van met name Marokkanen die afkomen op dergelijke bijeenkomsten. Als door een wesp gestoken komen ze in groten getale met scheldkanonnades op de groep van Time af. Waren ze maar zo enthousiast bij het arbeidsbureau.
Zolang het bij schelden blijft, is er niets aan de hand. Die gastjes weten vaak niet beter, laat staan dat ze het land Israël op de wereldkaart kunnen aanwijzen. We nemen hun achterstand van algemene ontwikkeling niet kwalijk. Zij zijn ook niet verantwoordelijk voor hun opvoeding thuis.

Echter, van mensen die daar vreedzaam staan te demonstreren blijf je met je poten af! Simpele taal, geen woord Arabisch aan. 

Elke week maar weer provoceren op De Dam demonstranten uit pro Palestijnse hoek o.l.v. actievoerder Simon Vrouwe, die oproept tot de eliminatie van Israël  en het geweld van Hamas verheerlijkt.

Simon Vrouwe
Van beroepssteuntrekker Simon Vrouwe – die dus zweert bij Palestina en met een soort van gammele bakfiets wekelijks op De Dam staat – is bekend dat hij ronduit leugens over Israël verspreidt. Plaatst op z’n krakkemikkige karretje foto’s van Syrië of zelfs Cambodja uit afgelopen jaren, waarbij hij beweert dat deze recent zijn, waarbij Israëliërs onschuldige kinderen vermoordt. Veelal zijn het in scène gezette foto’s om de tranen te trekken van de wereld. En vaak trapt de Gutmensch er ook in.

 
 
 
De 'Palestijnse' identiteit is nep. Het gaat om de PLO, een zogenaamd seculiere tak van de Moslim Broederschap, de in Egypte in 1928 opgerichte terreurbeweging die ten doel had - en heeft - het in 1923 door Atatürk ongeldig verklaarde kalifaat opnieuw te vestigen, overal ter wereld. En dús om te beginnen in het land der Joden. In navolging van hun zelfbenoemde profeet beschouwen moslims de moord op Joden als een goddelijke opdracht en een deugd, een goeie daad in de ogen van Allah.
En dat verspreiden ze ook.
 

Aanval moslim
Van Amsterdam is bekend dat burgemeester Eberhard van der Laan dit soort oproepen tot geweld, haat en terreur jegens het Westen gewoon toelaat, als je alleen al kijkt naar iedere zaterdag en zondag, waar Hamas/ Palestina aanhangers openlijk op De Dam oproepen tot de vernietiging van de staat Israël. Dat mag allemaal in de stad. Met hun leugens over Israël - toegestaan wegens vrije meningsuiting - roepen de activisten op tot geweld tegen Joden, hetgeen wettelijk verboden is. De bewering dat Israël op voormalige Arabische grond zit is een leugen die aanzet tot geweld.
 
“Vrijheid van meningsuiting en demonstratie” heet dat dan. 
Aangifte doen tegen Marokkanen die Pro-Israëlgangers bedreigen heeft geen zin, want de Amsterdamse politie geeft niet thuis. Hoezo niet?
Omdat de burgemeester van Amsterdam dit gewoon goed vindt.
Iedereen mag demonstreren in dit land, met Hamas vlaggen zwaaien op De Dam mag ook. Openlijk oproepen tot Jodenhaat, valse informatie geven over de toestand in Syrië en Israël daar als schuldige voor aanwijzen mag allemaal.
Echter, zodra iemand openlijk steun geeft aan Israël, zijn de rapen gaar. 

Wie is deze vrouw?
Inmiddels bekend: Hajar El Fettahi
 
Dit is Hajar El Fettahi.
Hajar was stout.
Hajar was een beetje dom.
Hajar zat ook eventjes vast.
Hajar is weer op De Dam.
 

Wie is deze vrouw?
De groep van Time To Stand Up For Israel stond op zondag 15 januari 2017 op De Dam. De sfeer was goed, de voorbijgangers vrolijk en positief, mensen maakten hun complimenten over de wijze van demonstreren.

Uit het niets verscheen – als een feeks aan de heldere hemel – deze gehoofddoekte vrouw met behoorlijk zwaar aangezette make-up (mag dat eigenlijk wel van de islam?) en begon meteen te schelden dat ze “kanker Joden” waren. Degene die werd bedreigd zei dat ze moest weggaan en toen antwoordde het wezen dat de groep “door de Palestijnen dood moesten worden gemaakt en dat ze een grote familie had met mannen met vuurwapens.

Vervolgens belde het met haat verwrongen gezicht met daarop vastgebonden een zwarte hoofddoek iemand en riep op naar De Dam te komen met de boodschap: “Ze staan er allemaal, die kanker zionisten, ze staan voor Israël, kom nu en neem je pistool mee!!”

Op dat moment begon Time met live opnames voor Facebook.
Hier te bekijken. 
 
De gehoofddoekte feeks wilde wegrennen en sloeg toen de camera uit handen van degene die haar stond te filmen. Ze gaf de filmster een klap in het gezicht, waarna twee leden van de groep Time achter haar aangingen. Helaas werd ze niet gepakt en zijn de leden van Time naar de politie gegaan om aangifte te doen. Zoals te doen gebruikelijk deed de politie niets. Die was namelijk te druk bezig om het Hatikva zingende Joodse jongeren zo moeilijk mogelijk te maken met een overmacht aan politie.
Simon Vrouwe had deze jongeren geduwd en toen 112 gebeld. Hoe simpel kun je zijn? Het 112 nummer is bedoeld voor spoedmeldingen van levensbedreigende situaties.
"Zo bedreigend was het Hatikva", het Volkslied van Israël.....

En de politie was druk doende een normale burger die zich zorgen maakt om Israël - Michael Jacobs - het leven zoveel mogelijk zuur  te maken.
Dan ben je namelijk stoer.
Dat levert namelijk bureauwerk op: zeker wel weer drie uur van de straat, busje inladen, naar bureau rijden, aangifte opnemen, de heer Jacobs naar de cel begeleiden, met 2 vingers aantekeningen bijwerken in het systeem en ooh yeeeeeh….. dan is het alweer etenstijd.
 

 De echte terroristen laten ze echter lopen...Amsterdam bekent wederom kleur.
 
 
 
Amsterdam, 16 januari 2017

12 opmerkingen:

 1. verdrietig maakt me dit het is wel mijn land, het land waar ik van houd...Am Israel Chai

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dom!!! de meeste Berbers vergeten dat ze zelf Joods bloed hebben en ze hun eigen geschiedenis niet kennen. Ze zijn met mes en zwaard tot de Islam bekeer wat ze niet wilde!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er is fast wel een stukje social media gezichtsherkenings software die mossel kut heeft beslist twitter my muslim shitter of face like an ass book acounts

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeer goed beschreven Mathilde...zo is het precies gegaan...de agent die aan de Israeli
  sche toeristen stond te trekken vond het niet nodig 1 stap in onze richting te zetten...terwijl ik aangaf mij zeer ernstig bedreigd te voelen. Dit met alle terreur in Europa...wat zijn we voor een land?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg hoe ver Nederland in verval is geraakt. Ik heb niets met Israël, maar zeker ook niets tegen (incluis zijn bewoners/sympathisanten). Wel tegen geweld en gewelduitdragers. Zelf ben ik moslim, doch kan niet herleiden waarom die haatzooi is ontstaan, anders dan door generatie op generatie erin te pompen. Vreselijk om zulke achterlijke en geweldadige religiege oten waar te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schande wat daar gebeurt. Waar halen die mensen de moed vandaan. Haar provocerende gedrag, dat angst moet inboezemen.Groot respect voor Time to Stand up voor Israël. Deze mevrouw, mag zich diep schamen. Misschien thuis altijd erg afgerammeld.Anders kan ik mij er totaal niets bij voorstellen.Waar bemoeit zij zich mee. Ga de geschiedenis bestuderen en maak zeker onze stad niet onveilig.Hoop van harte dat ze opgespoord wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Afschuwelijk dit maar remember: Karma is a bitch.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "Wie is deze vrouw?"
  een of andere ordinaire sloerie met teveel aan makeup, een idiote kopvod. en een veel te grote bek. het schijnt dat bekent is wie dat mokkel is. ik zou zeggen; pak d'r an en maak 'r te schande voor d'r familie!

  tom uit linschoten

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De eerste gewelddadige Marokkaanse is vanmiddag, 22 januari, op De Dam opgepakt door de politie en met veel drama hysterisch afgevoerd. Die zal zeker wel een (!) uurtje zitten.
  Kort daarop maakt een andere figuur uit het Marokkaanse kamp wederom bedreigingen naar d groep Time. De politie deed niets, was in geen velden of wegen te bekennen. En deze Marokkaan met complete Smurfenoutfit kon gerust z'n gang gaan.
  Wie is hij?
  Die moslimse werd ook opgepakt, dus een tweede keer moet niet moeilijk zijn.

  Filmpje: https://www.facebook.com/sabine.st1/videos/vb.100003097203859/1138969636216266/?type=3&theater

  BeantwoordenVerwijderen
 10. die stoute rollenomdraaiers toch ... wilde echt niemand palestijntje spelen?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De hierboven weergegeven "moslim", ik zet dit tussen haakjes want is geen moslimgedrag zoals behoort anno 20ste en 21ste eeuw, is een schande voor de echte vredelievende moslim, die met iedere vriend wil samenleven, ongeacht geloof, kleur of andere vorm van vergelijking.

  BeantwoordenVerwijderen