donderdag 12 januari 2017

Kandidaten Denk….een feuilleton, deel 3

Selçuk Öztürk "Wilders is als een tumor in je hoofd"
In meerdere delen uit te brengen, want het gevaar komt ook niet alleen
door Mathilde van Vliet 


In het Jaar van de Aap (2016) begon Denk de oprichting van deze politieke partij en kwam veel in de publiciteit door een opvallend boegbeeld dat ze op hun Trojaanse Paard hadden vastgespijkerd. Zwartkijkend boegbeeld werd overboord gezet of verdween zelf in de zwarte nacht.
Is verder niet van belang. De querulant schijnt zich momenteel bezig te houden met sollicitaties voor haar nieuwe partijtje Artikel 687. Het blijft feest.
Ondertussen waren de handlangers van Erdogan aardig bezig aan de weg het timmeren. Wie die gasten van deze partij zijn wordt wekelijks uit de doeken gedaan. 
In het vorige deel week was dhr. Farid Azarkan ““moslims zijn de nieuwe Joden” aan de beurt.  


Deze keer treffen we Selçuk Öztürk, meneer 3 van Denk.
Dhr. Selçuk Öztürk "Wilders is als een tumor in je hoofd", is geboren in Turkije, maar groeide op in Nederland en is daarom ook dan Nederlander voor 50%.
En 50% Turks.
Want zijn andere paspoort is nog altijd Turks. In zijn denkbeelden is hij 5% Nederlands – omdat hij de taal goed spreekt - en 95% Turks, omdat hij het land van herkomst dient.
Zijn voorliefde voor de islam is te begrijpen wanneer je onder Erdogan’s vleugels leeft, al is het dan zo’n ruim 2500km verderop. maar via de digitale snelweg bereik je elkaar sneller dan ooit. Wel zo knus.

Net als vriend – en collega Turk Kuzu – is hij ook een fel anti-Israël, pro-Palestina   en een groot antisemiet.
In zijn strijd om de erkenning van Palestina trok Öztürk fel van leer: 
“Geert Wilders begint steeds meer op Adolf Hitler te lijken, zei u. Waarom? Eerst wilde hij criminele Antillianen terug naar hun lekker warme eilanden sturen. Vervolgens natuurlijk dat minder, minder, minder-gedoe rond Marokkanen. En nu riep hij in Nederland wonende Turken die op uw sponsor Edogan stemden op om permanent in Turkije van het islamofascisme te gaan genieten.
U weet ook wel dat de vergelijking met Hitler niet opgaat. Die haalde in zijn ogen inferieurse bevolkingsgroepen bijvoorbeeld juist náár zijn land, waar Wilders ze liefst allemaal terugstuurt. Nog een verschil: levend. En zo kan ik wel even doorgaan. (…)”


De haat zit diep.
Nadat bekend werd door breed onderzoek in Nederland dat negentig procent van Turkse jongeren op de een of andere manier zou sympathiseren met de terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) en de heren Öztürk en Kuzu dat wel best vonden, werden ze na koortsachtig overleg uit de
Partij van de Arbeid gezet.

 

 
Kuzu en Öztürkbuikspreekpoppen van de Turkse tiran Erdogan, onderscheiden zich in het politieke debat door bijdragen als: “Wilders is een terroristenmagneet” en “Wilders is te vergelijken met een tumor in je hoofd”.
Egozwelling
Uiteraard zijn beide heren uitgesproken Israëlhaters, Palestijnse terreurknuffelaars en krakkemikkige korankenners. Bovendien komen zij op voor de honderdduizenden weerloze slachtoffers van boos blank nietsontziend racisme in Nederland.”
 

Voordat hij in 2012 in de Tweede Kamer kwam, deed Selçuk Öztürk omstreden zaken met twee zorginstellingen.
Denk is in juni 2016 onmiddellijk in de tegenaanval gegaan, nog voordat NRC met zijn onthulling kwam. In plaats van te reageren op vragen van de krant, plaatste de partij een filmpje op internet waarin de achterban wordt gewaarschuwd niet alles te geloven wat de media schrijven.
Maar natuurlijk; zelfreflectie is niet het sterkste punt van de heren Kuzu, Azarkan en Öztürk. Dat verbaast ons ook niet. Krijsen als een mager speenvarken om je doel te bereiken is hun credo. 
Eigenlijk is die malle Wizard of Öztürk hetzelfde laken en pak als zijn collega Farid: veel geschreeuw, weinig wol. Vervang Marokkaan door Turk:

Farid levert met zijn beproefde Badr Hari spreektechniek het bewijs waarom Marokkanen zoveel weerstand oproepen in onze maatschappij. Doof voor oppositionele deelnemers aan het multicultidramadebat mept deze Klaagmarokkaan iedere tegenstander omver. Op een volume zoals dat in het Rifgebergte kennelijk gewoon is, krijst Farid elk argument krachtig terug in de dichtgeknepen kelen van zijn opponenten.”

Het zal wel de islamitische koeltoer zijn: de ander overschreeuwen, zoiets als bij de aankoop van een geit bijvoorbeeld. De verkoper wordt geïntimideerd en overruled door een hoop gekrijs, opdat hij het beest uiteindelijk dan toch verkoopt tegen een veel te lage prijs. Zo gaat dat in primitief Anatolië en De Rif.

Het Denkvermogen binnen deze partij is tamelijk primitief te noemen. Een oud Nederlands gezegde spreekt: “als je naar een ander wijst, wijzen er altijd drie vingers naar jezelf terug”.
Dat is natuurlijk van ver voor hun tijd in Nederland; ze zullen het waarschijnlijk nog nooit gehoord hebben. Want in de moskee worden dergelijke boodschappen niet verspreid.
Maar het past het Trio Verdeeld en Verongelijkt wel.
 
 
Verbanden
Opstand Turkije neergeslagen
Opvallend is wederom de sterke band  met de moslimbroederschap, maar als men het verhaal van Tunahan Kuzu heeft gelezen, dan doet broeder Öztürk daar evengoed aan mee.
De SP van Rotterdam merkt hier over op: “Waar ik me wel over verbaas is dat allerlei mensen die ik hoog heb zitten ineens weinig kritisch zijn over het ondemocratische en conservatieve regime van Erdogan, die de staatsgreep misbruikt om nog meer van de democratische vrijheden en tegenstanders in Turkije uit te schakelen. Letterlijk en figuurlijk.
Verbaast dat deze meneer zo? Hij is zelf afkomstig uit een partij die keihard actie voert met o.a. Palestina Komitee?
Gelukkig is Denk zelf wel voor een democratische samenleving......  

In  ieder geval is ook Selçuk Öztürk al jarenlang actief voor Palestina als activist, naast broeder Kuzu. Samen met de Rotterdamse moslimpartij NIDA, Youth for Palestine, het Palestina Komitee Rotterdam en Een Ander Joods Geluid “strijdt” hij voor “ongelijkheid”. En is fel gekant tegen Israël.
De banden met Hamas, al Fatah, PPMS, en moslimbroederschap werden o.a. in dit artikel haarfijn uitgelegd.
Voorbeeld van aanhangers van de democratie!
Maar ook zeer recent schreef journalist Carel Brendel uitgebreid over de organisatie en hoe ver deze reikt op Europees grondgebied.
De verbanden tussen moslimbroederschap en Turkse terreurorganisaties worden in dit artikel geanalyseerd.
Citaat: “De grote organisatoren van de eerste Gaza-vloot waren de fundamentalistische terreurbeweging Hamas en haar bondgenoten bij de Moslimbroederschap in Europa. De Turkse stichting Insani Yardim Vakfi (IHH), de gangmaker van de vloot, is onderdeel van de Union of Good, die wordt geleid door Yusuf al-Qaradawi, de geestelijke leider van de Moslimbroeders in het Westen. In Europa zijn de Moslimbroeders georganiseerd in de Federation of Islamic Organizations in Europe (FIOE), die volgens onderzoeker Steve Merley van de NEFA Foundation nauwe banden heeft met de European Campaign to End the Siege on Gaza.” – einde citaat.

 
Hun zwarte boegbeeldje Silly Sylvana koos weliswaar dan voor partijtje Artikel 683, maar ook haar achterban – BlackLivesMatter – is een racistische en antisemitische medevechter tegen Israël en voor de Palestijnse zaak. In hun gemeenschappelijke haat tegen de Joden en Israël vinden zij elkaar.
High Five: Real hate reunited!!! Denk goes worldwide!
Wie had dat nou gedacht?

In deel 1 van dit sprankelende feuilleton eindigde ik met de spraakmakende Grijze Wolf Kuzu.
Journalist Carel Brendel deed een boekje open over hoe Kuzu en zijn rovende islamitische bende straks de stad Rotterdam wenst te bezetten met Hamas, voor slechts 1 dag:
“In april houdt de Europese achterban van Hamas voor de 15e keer zijn jaarlijkse conferentie. De Palestinians in Europe Conference doet voor de tweede keer Rotterdam aan. Bij de organisatie zijn minstens drie mensen betrokken die volgens Israël deel uitmaken van de Europese leiding van Hamas.” 
Uiteraard is broeder Wolf Öztürk van de partij, immers: de Siamese tweeling Peppi en Kokki staan nooit alleen, maar altijd knus met z’n twee. waar Kuzu is, is Öztürk en vice versa.
 
Al met al een treurig stel, trio Kuzu, Öztürk en Azarkan. Oké, Jan Dijkgraaf legt het dan nog eenmaal uit in een open brief aan meneer Öztürk:
"U en die andere zetelrover,Tunahan Kuzu, gaan bij de volgende Tweede Kamerverkiezingen toch geen zetel halen."
 
 


Misschien is het circus nog een optie?
 
 
 
 
 Volgende keer in deze feuilleton: Gladys Albitrouw

 Amsterdam, 12 januari 2017

 

 
 

1 opmerking:

  1. Onze laatste kans om hier een eind aan te maken is op 15 maart.
    Dan kunt u op de PVV stemmen.De PVV gaat Nederland de-islamiseren.
    Buitenlanders in onze regering gaan eruit.Stem 15 maart op de PVV.

    BeantwoordenVerwijderen