donderdag 26 januari 2017

Kandidaten Denk….een feuilleton, deel 9



 
Ali Tsouli: “ISIS is opgezet door laffe honden Israël!

 
Als een roedel hongerige wolven trachten de lieden van Denk de democratie van binnenuit te beïnvloeden om zo de agenda van Erdoğan er doorheen te krijgen en daarmee de radicale  islam.

 
"Democratie is slechts de trein die wij nemen totdat wij op onze bestemming zijn aangekomen. Minaretten zijn onze bajonetten, de koepels onze helmen, de moskeeën onze kazernes en de gelovigen onze soldaten." - Recep Erdogan / c.q. Denk
 
 door Mathilde van Vliet  
In het Jaar van de Aap (2016) begon Denk de oprichting van deze politieke partij en kwam veel in de publiciteit door een opvallend boegbeeld dat ze op hun Trojaanse Paard hadden vastgespijkerd. Zwartkijkend boegbeeld werd overboord gezet of verdween zelf in de zwarte nacht.
Is verder niet van belang. 
Ondertussen waren de handlangers van Erdogan aardig bezig aan de weg het timmeren. Wie die gasten van deze partij zijn wordt wekelijks uit de doeken gedaan.  
In de vorige afleveringen van dit feuilleton maakte u reeds kennis Tunahan KuzuDe enige goede moslim is een moslim die luistert naar zijn sultan”, Farid Azarkanmoslims zijn de nieuwe Joden”, Selçuk Öztürk "Wilders is als een tumor in je hoofd", Gladys Albitrouwgrenscontroles op Schiphol moeten gestaakt worden met name voor Surinaamse Nederlanders, want die worden zo verschrikkelijk gediscrimineerd”, Stephan van Baarle Rammstein”, Magdalena Charlot “zwarte psychologie en zwarte sociologie” en Mourad Taimounti doodgeschopte scheidsrechter is slechts een akkefietje”, Aysegül Kiliç “Israëli’s zijn oorlogsmisdadigers en de Joodse staat heeft geen bestaansrecht”, Marisa Koolbergen en Marit van Splunter.
Deze week op de pijnbank de Marokkaan Ali Tsouli met ook een hersenafwijking:ISIS is opgezet door laffe honden Israël!”, meneer 10 van Denk.
Het houdt maar niet op met maligne uitlatingen. Net als die mede-Denkklieren Tunahan KuzuDe enige goede moslim is een moslim die luistert naar zijn sultan”, Farid Azarkanmoslims zijn de nieuwe Joden”, Selçuk Öztürk "Wilders is als een tumor in je hoofd",  Mourad Taimountidoodgeschopte scheidsrechter is slechts een akkefietje” en Aysegül Kiliç “Israëli’s zijn oorlogsmisdadigers en de Joodse staat heeft geen bestaansrecht”.
Maar dat niet alleen; het begint een beetje een pathetische vertoning te worden.Zorgelijke uitspraken, die tot resultaat hebben dat er alleen maar meer radicale aanhang komt in de toch al racistische achterban. 

Net als Farid Azarkan en Mourad Taimounti is Tsouli afkomstig uit de Rif, Marokko. Hier groot gebracht. Hij heeft dus een Nederlands paspoort en is daarom dan ook Nederlander. Voor 50%.
En voor 50% Marokkaans. Want zijn andere paspoort is nog altijd Marokkaans.
In zijn denkbeelden is hij 5% Nederlands – omdat hij de taal goed spreekt - en 95% Marokkaans, omdat hij het land van herkomst dient.
Zijn voorliefde voor de islam is te begrijpen wanneer je blijvend onderdaan bent van koning Mohammed VI die de scepter zwaait over Marokko, het streng islamitische land waar hij als berber werd geboren.
Wat er bekend is over zijn achtergrond. Hij was ooit kapper, zo’n lekker verwijfd ding die permanentjes draait. En hij zat bij D66, dat partijtje van Alexander Pechtold die ook immer met gemanicuurde nageltjes keurig in beeld verschijnt.
 
Uitspraken
Tsouli heeft nogal wat bizarre uitspraken gedaan in de loop der jaren, die er niet om liegen. Daaruit blijkt al veel langer hoe zeer gekant hij is tegen Israël en hoe hij Palestina en Hamas actief steunt.
In 2010 zei hij bij een algemene ledenvergadering van de wijkraad in Breda het volgende:
“Vervolgens vertelt de heer Tsouli over de tijd dat de “gastarbeiders” Nederland bevolkten (dit waren veelal berbers). Daarna kwam de tweede en derde generatie die
behoorlijk geïntegreerd raakte in de Nederlandse maatschappij. De islam heeft in die tijd praktisch geen “negatieve” rol gespeeld. Dit veranderde echter door de gebeurtenissen van 11 september en vervolgens door mensen als de heer Wilders.
Een van de vragen is: wat is de toekomst voor de Marokkaanse jongeren? Ligt deze in Marokko of ligt deze in Nederland?”
Waar die toekomst van derde en vierde generatie Marokkanen ligt, is hun eigen verantwoordelijkheid meneer Tsouli. Daar heeft de heer Wilders eigenlijk niet zoveel mee te maken. Opvoeden begint thuis. Niet op de straat. Niet in Den Haag. Niet in de moskee. Zolang deze jonge Marokkanen van huis uit worden grootgebracht met haat tegen Israël, Christenen, Joden, homo’s en ongelovigen, dan lijkt het antwoord op z’n minst duidelijk: hun toekomst met deze instelling ligt dus niet in Nederland, maar daar waar dergelijk gedachtegoed normaal is: Marokko.
Dus, aan hen de keuze.
Zonder behoud van uitkering natuurlijk.
 
Palestina
Zo vindt Tsouli ook dat Nederland meer moet doen voor de Palestijnen. In ieder geval in de vorm van het erkennen van de Palestijnse terreurorganisatie Hamas als “democratisch gekozen verzetspartij”.
 
Verzetspartij, u leest het goed.
Hij vindt dat de Nederlandse regering Hamas als 'democratisch' verkozen verzetspartij moet erkennen en Palestina het recht moet geven zich te beschermen.
Tsouli wil bovendien dat het kabinet ‘keiharde sancties instelt tegen Israël’.
Eind vorige maand werd een VN-resolutie tegen het bouwen van Israëlische nederzettingen op bezet grondgebied aanvaard.

Waarom valt ISIS Israël niet aan als ‘so-called’ islamitische beschermheren?” schreef hij op 14 augustus 2014 op Facebook.


Zoals eerder ook opgemerkt heeft Ali Tsouli  behalve aan christenen ook een bloedhekel aan Israël. Zijn twee ergernissen pakt hij soms samen in één kritiekpunt. Zo verwijt Tsouli het de ChristenUnie in het bijzonder, maar ook Nederlandse christenen in het algemeen, dat zij soms zij aan zij strijden met Israël in diens strijd tegen het terrorisme.
 

D66
Ali Tsouli stapte over van D66 naar DENK omdat “hij de verbinding tussen mensen miste bij de sociaal liberalen.”
Juist.
Het lijkt erop dat Ali niet zoveel op heeft met verdraagzaamheid (iets waarvan zijn partij DENK zegt dat hoog in het vaandel te hebben), maar wél met de overheersing van de islam in Nederland. En om dat doel te bereiken, wil hij kennelijk graag eerst met het christendom afrekenen. Combineer dat met Ali’s onbegrensde haat voor de Joodse staat Israël en haar inwoners en je weet dat je hier iemand hebt die écht ongeschikt is voor het ambt van Tweede Kamerlid.
 
Israël
Volgens Ali Tsouli is de zelfbenoemde islamitische staat een zionistisch complot opgezet door Israël en de Verenigde Staten om moslims in een kwaad daglicht te stellen, alsof ze daar enige hulp voor nodig zouden hebben overigens. Verder is deze gevaarlijke gek van mening dat we Israël veel harder moeten aanpakken en de door Palestijnen bezette gebieden moeten erkennen als zijnde een land. Nog sterker we moeten het ‘democratisch gekozen’ legioen van moordenaars Hamas erkennen als legitieme vreedzame partij. 
 
4 mei
Over de Nederlandse nationale Dodenherdenking 4 mei heeft de heer Tsouli uiteraard ook een mening. 
Zij en al hun racistische soortgenoten moeten vandaag op 4 mei een lesje echte Nederlandse oorlogsgeschiedenis krijgen en zich vervolgens diep gaan SCHAMEN !!!!
Als wij in Nederland ook eens met z'n allen gaan kijken naar het feit en gaan herdenken dat er tientallen Marokkaanse soldaten in 1940/45 zijn gesneuveld in Zeeland.” 
En hij meent het ook nog. Op Facebook schrijft hij het volgende: 
 “(…) als wij in Nederland ook eens met z'n allen gaan kijken naar het feit en gaan herdenken dat er tientallen Marokkaanse soldaten in 1940/45 zijn gesneuveld in Zeeland en honderdduizenden elders in Europa voor Europa! Gesneuveld in een gevecht tegen de NAZI'S voor de VRIJHEID van o.a NEDERLAND.”
(…)
“Bijvoorbeeld het feit van de heldhaftige verzetsstrijders ( o.a de Marokkaans/islamitische soldaten in Zeeland ) versus de Nederlands/christelijke landverraders ( Nsb-ers, Nederlanders met blond haar en blauwe ogen). Dat gebeurde toen dus en is gewoonweg een feit !”
(…)
Zij en al hun racistische soortgenoten moeten vandaag op 4 mei een lesje echte Nederlandse oorlogsgeschiedenis krijgen en zich vervolgens diep gaan SCHAMEN !!!!”
  
En dan hebben het hier over een handjevol Marokkanen die voor het Franse leger vochten en ook weer levend mee terug gingen naar Frankrijk; misschien dat een enkeling verdronk in Zeeland. Hoe spijtig, maar ja, oorlogstijd.
"De groep van Daoud, sergeant die leiding had over 34 soldaten, was licht bewapend en wist te overleven samen met 25 anderen. Om aan de vijand te ontkomen, trokken ze hun uniform uit en sprongen in de Schelde. Na een koude zwemtocht van ruim twintig kilometer werden ze opgemerkt en opvangen door een Nederlander. Van hem kregen ze kleding, eten en onderdak. Na twee dagen onderduiken, werden ze op weg geholpen naar België en van daaruit konden ze terug naar Frankrijk”[ Meike Huber]."


Met de Dodenherdenking 4 mei herdenkt Nederland vooral de miljoenen Joodse slachtoffers - om het leven gebracht door de Duitse nazi’s - en de oorlogshelden die zich inzetten voor Nederland tijdens WOII.
Niemand heeft ooit gehoord van een paar Marokkaanse soldaten, vechtend voor het Franse leger, die mogelijk verdronken. Nederland gaat dus niet een traditie van 72 jaar – waarbij miljoenen mensen worden herdacht – omzetten naar een herdenking van enkele berbers, van wie we nog nooit hebben gehoord. En hij waarschijnlijk ook niet. Maar het klinkt lekker slachtofferrol en dat is natuurlijk wel typisch authentiek Marokkaans 
Al met al ook niet een al te beste aanwinst voor de (nog) bestaande democratie Nederland. Alhoewel nummertje 10 zeker niet in het parlement zal komen; dat is en blijft een natte islamitische droom.
Farid Azarkan heeft al niet veel op met Turken, hoe zou het met deze Ali Tsouli zitten? Zou dat een slippendrager van Erdogan zijn?
Denk het niet.
Wat beide groeperingen – Turken en Marokkanen – wel gemeen hebben is de diepgewortelde haat tegen Israël en de Joden. 



 

  
 [Foto: Maarten Brante] 
Wekelijks staan op De Dam de activisten van Hamas, de Palestina aanhang, de verheerlijkers van geweld tegen de mensheid, die oproepen tot de eliminatie van Israël  en het geweld van Hamas verheerlijkt.
Dat is natuurlijk een leuk uitje voor zo’n Ali Tsouli. 
Hamas heeft al plannen voor Rotterdam, het Palestina Komitee heeft meerdere bijeenkomsten wekelijks her en der door het land. Plaats genoeg om haat te verspreiden. 
Met activiste en nummertje 11 van Denk - Marit van Splunter - met al haar contacten bij Movement X, Abou Jahjah, Abulkasim Al-Jaberi, AFA,  Internationale Socialisten, Movement X, Occupy, Sunny Bergman e.v.a. moet het te doen zijn de drek van Denk goed te verspreiden 
 
“In april houdt de Europese achterban van Hamas voor de 15e keer zijn jaarlijkse conferentie. De Palestinians in Europe Conference doet voor de tweede keer Rotterdam aan. Bij de organisatie zijn minstens drie mensen betrokken die volgens Israël deel uitmaken van de Europese leiding van Hamas.”
Met een Marokkaans islamitische partij Nida en een Marokkaans islamitische burgemeester  is dat zeker haalbaar. 
 
Dus: "Denk. En Elimineer Israël", luidt de slogan van de Grijze Wolven.
 
 European Displacement, het doel  
 

 De leden van Denk die reeds besproken zijn hier, hier, hier, hier en hier te vinden en blijken de meest radicale van de lijst te zijn. Eén blik op de overige leden leert dat dezelfde verbanden staan met moslimbroederschap, Hamas, Palestina Komitee, etc. waardoor het overbodig is deze figuren - Rabia Karaman,Talhat Raj,Yunus Kayis, Zahir Rana, Nevzat Demirel, Keziban Ince - ook nog helemaal uit te pluizen, want het is één grote club extremisten. Het is duidelijk genoeg.
 
In het laatste deel van dit feuilleton zullen we de verbanden nogmaals blootleggen, in de verwachting dat de grote lijnen duidelijk worden en dat de boodschap van Denk niet democratie luidt, maar islamisering, het streven naar het definitief elimineren van de Staat Israël en de agenda van Erdogan er doorheen te jagen.
Nederland, ben op uw hoede voor deze roede valse Grijze Wolven.
 
  
 

Hoe herken je een valse profeet?
 
   Volgende keer van deze feuilleton: de conclusie en verbanden van Denk, nogmaals de revue
 
 
 
 
 Amsterdam, 26 januari 2017
 
   
  
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten