woensdag 18 januari 2017

Kandidaten Denk….een feuilleton, deel 6

Mourad Taimounti “doodgeschopte scheidsrechter is slechts een akkefietje”.


In meerdere delen uit te brengen, want het gevaar komt ook niet alleen




door Mathilde van Vliet 
In het Jaar van de Aap (2016) begon Denk de oprichting van deze politieke partij en kwam veel in de publiciteit door een opvallend boegbeeld dat ze op hun Trojaanse Paard hadden vastgespijkerd. Zwartkijkend boegbeeld werd overboord gezet of verdween zelf in de zwarte nacht.
Is verder niet van belang. 
Ondertussen waren de handlangers van Erdogan aardig bezig aan de weg het timmeren. Wie die gasten van deze partij zijn wordt wekelijks uit de doeken gedaan. 
In de vorige afleveringen maakte u kennis met de heren Tunahan Kuzu “De enige goede moslim is een moslim die luistert naar zijn sultan”, Farid Azarkan “moslims zijn de nieuwe Joden” en Selçuk Öztürk "Wilders is als een tumor in je hoofd" en Glady Albitrouw “grenscontroles op Schiphol moeten gestaakt worden met name voor Surinaamse Nederlanders, want die worden zo verschrikkelijk gediscrimineerd”.  
Stephan van Baarle en Magdalena Charlot werden hier besproken.


Deze keer treffen we Mourad Taimounti doodgeschopte scheidsrechter is slechts een akkefietje”, meneer 7 van Denk. Een interessant fenomeen om nader te bestuderen.
"Mourad Taimounti werd weliswaar in Nederland geboren (1980), maar ging op zijn derde terug naar Marokko. Zes jaar later verhuisde zijn gezin alsnog naar Slotervaart. Op de basisschool sprak hij geen woord Nederlands, maar had veel steun aan een Surinaams jongetje uit de klas die hem met handen en voeten uitlegde wat hij moest doen. Binnen een jaar sprak de kleine Taimounti vloeiend Nederlands."
Hij is Nederlander.
Voor 50%.
En 50% Marokkaans. Want zijn andere paspoort is nog altijd Marokkaans.
In zijn denkbeelden is hij 5% Nederlands – omdat hij de taal goed spreekt - en 95% Marokkaans, omdat hij het land van herkomst ook dient.
Zijn voorliefde voor de islam is te begrijpen wanneer je blijvend onderdaan bent van koning Mohammed VI die de scepter zwaait over Marokko, het land waar hij tot zijn 6e jaar als berber opgroeide in het conservatieve en streng islamitische Rif. 

"Door de invloed van zijn strenge vader, bleef Taimounti op het rechte pad. Het schaamtegevoel dat hij had jegens zijn ouders, bleek van positieve invloed. “Mijn vader was heel erg streng, maar ook rechtvaardig."

In het boek ‘Staatssecretaris of seriecrimineel zegt Taimounti dan ook: “Een tijd lang was ik heel positief over Marokkaanse jongeren en vond dat ze vooral kansen moesten krijgen. Nu ben ik ervan overtuigd dat heel veel jongeren absoluut niet willen, of ze weten niet wat ze willen, of ze weten het wel, maar dan willen ze het verkeerde. En dat is een zeer pijnlijke constatering.”
(...)
“Er zit natuurlijk ook een grote groep meelopers bij waar je als samenleving nog iets mee kunt. Maar bij die harde kern moet je lik op stuk beleid voeren en strenge controleren. Helaas zullen er altijd hopeloze gevallen tussen zitten die niet te redden zijn. Bron.
Taimounti, die HAVO heeft gedaan en een niet-voltooide opleiding journalistiek, kwam in 2002 met voorkeursstemmen in de stadsdeelraad voor het CDA."



Bijzondere uitspraken wanneer je bedenkt dat juist deze Taimounti zich inzet voor het ophalen van geld voor de veroordeelde doodschopper van de Nederlandse grensrechter Richard Nieuwenhuizen. Om hemzelf maar te citeren: “Helaas zullen er altijd hopeloze gevallen tussen zitten die niet te redden zijn.” 
Vandaar zijn keuze voor Denk.
Dacht ik zo.

 

Autochtoon
Ik ben de nieuwe autochtoon”, zo noemt Mourad Taimounti zich.
Meneer Taimounti, het lijkt me dat wanneer je het doodschoppen van een “andere autochtoon” een akkefietje noemt, dan ben je dus geen autochtoon, maar een ordinaire Marokkaan die z’n ware aard niet verloochent.
ISIS is opgezet door laffe honden Israël!” brieste Taimounti, 
want waar het om haat tegen Israël gaat, daar staan de heren van Denk kwijlend vooraan, samen met hun maatjes van het Palestina Komitee. Wellicht staan leden/ aanhangers van Denk ook wel wekelijks op De Dam om die “andere autochtonen” lastig te vallen, te slaan en met de dood te bedreigen.
Wie zal het zeggen.
 

Bondje
De heer Taimounti beweert tegen geweld en salafisme te zijn: „Die criminele vader weet: misdaad loont heel erg in Nederland. Je verdient bakken met geld met de drugshandel en de pakkans is vrijwel nihil. Dat zijn de vaders die je in je gezicht uitlachen als je ze vertelt dat hun zoon zijn school moet afmaken.”
Maar hij kan zijn twee radicale Turken Kuzu en Öztürk en de drie overige Marokkanen - Farid Azarkan, Ali Tsouli, (aflevering 9!!) Rabia Karaman (aflevering 683) – toch niet in de steek laten? Hij zal als een verrader worden gezien als hij niet mee gaat rellen tegen Israël.
Dat wordt nog wat!
Maar zie daar, een wonder is geschied.
Het Rifnieuws.
Het wat?
Het Rifnieuws meldt het volgende naar aanleiding van de Israëlische vlag die halfstok werd gehangen in Rotterdam na de afschuwelijke aanslagen op 4 militairen door een radicale moslim in Israël: "De Rotterdamse politieke partij NIDA is samen met GroenLinks, SP en de PvdA in Rotterdam ‘not amused’ over het halfstok hangen van de Israëlische vlag op het stadhuis van Rotterdam."
Natuurlijk zijn deze radicale anti-Israël activisten not amused. Leefbaar Rotterdam was ze voor en ging er met hun speeltje vandoor!
Jankerds!
Gelukkig worden antisemieten breed gesteund door de Partij van de Arbeid.
Nederland is nu eenmaal een bondgenoot van Israël. En van Marokko niet.
Het Rifnieuws…..keep you updated!


Koffie en dweilen
Biertje iemand? 
Bij de partij van Denk wordt gelukkig de koffie verzorgd door de dames Gladys Albitrouw en Magdalena Charlot.
Dames, mag ik een lekker zwart bakkie zonder suiker?
Gestofzuigd wordt er door Kuzu tijdens ramadan. Maar alleen dan.
De post wordt rondgebracht door Stephan van Baarle.
De relfeestjes worden georganiseerd door de overige fuifnummers.


Volgende keer in deze feuilleton, deel 7: Aysegül Kiliç

Opdat we niet vergeten.....


 Amsterdam,  18 januari 2017

  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten