zondag 22 januari 2017

Madonna Roept Op Tot Geweld Tegen Trump


 

American Volkert van der Graaf will take care of the assassination.........

 

Democraten haten democratie
 


"Secret Service WILL investigate Madonna after singer says she wants to BLOW UP the White House"
Dat gezegd hebbende werd Madonna dus van d’r gouden bedje gelicht door de CIA
om dat eens even toe te lichten.
En terecht.
Want gekken worden aangezet om uit te voeren wat zo'n celebrity zegt.
 



En dat komt niet uit de lucht vallen. Het links-extremistische netwerk van Volkert van der Graaf is wereldwijd zo nauw verbonden en goed georganiseerd, dat een aanslag op Donald Trump voor de hand ligt. Zoals destijds de Internationale Socialisten aanzetten tot moord op Pim Fortuyn, zo zetten celebreties, klimaatgoeroe’s en overig extreem links spul aan tot geweld en moord op Donald Trump.

Dat er vele protestmarsen werden gelopen tegen Trump was geen spontane actie, zo van: “hé, wat zullen we vandaag eens gaan doen….och ja, we gaan spontaan een mars tegen Trump en voor vrouwen lopen, leuk!”
 
Nee, dit was ver vooraf bedacht, geregisseerd en gefinancierd door niemand minder dan miljardair George Soros. Samen met z’n running mate Hillary Clinton die speciaal de Clinton Foundation oprichtte om de “vijand” uit te schakelen. Net zoals Soros verantwoordelijk is te houden voor de protesten van zwarten  tegen het establishment in de VS, zo trok hij de grote portemonnee om eens flink huis te houden in het Verenigde Staten na de verkiezingen van november.
Al maanden - sinds het moment dat Trump de verkiezingen won – werd er opgeroepen tot massale acties wereldwijd. Zwart. Moslim. Vrouw. Links. Extreemlinks. Radicaal. Het maakte niet uit, zolang er maar protest kwam tegen Trump.
Geregisseerd en gefinancierd door o.a. George Soros.

 
 


Tout Botox Plastic Fantasic Hollywood was aanwezig inclusief The Big Fat Liar Michael Moore om de massa op te hitsen.

 
Dikke vinger naar alle kiezers die aan hun plicht en recht voldeden om hun democratische stem uit te brengen na het wanbeleid van Obama, die het land als een puinhoop achterliet. Dit is hun 'dank' van de verliezers: links Amerika.

 

Belediging vrouw
 

Het is een ware belediging naar alle vrouwen die zich niet kunnen vinden in deze zogenaamde feministische walgmensen die doen alsof de wereld vergaat. De vrouwen in het westen hebben het nog nooit zo goed gehad als
in deze tijd. Laat dit soort vrouwmensen zich druk maken over de vrouwenrechten in Afghanistan, Saoedi-Arabië, Syrië, Turkije, Marokko en vele andere regimes waar de
 

moslimman de dienst uitmaakt. Hebben ze zich al uitgesproken over homoseksuelen die worden opgehangen?
Vrouwen die worden gestenigd?

Vrouwen die gevangen worden gehouden omdat een tipje van de sluier is opgelicht?

 
 





Maar nee, zie je de Pink Pussy's al met hun opblaasbare vulva door de straten van Teheran marcheren of met hun plastic kuttenkoppen over de het Tahirplein in Egypte?

In Irak?
Syrië?
Welnee.
Afgeven op Trump, dat is leuk.
Deze vrouwen zouden zich dood moeten schamen.
 
 
  
 
Terwijl Hillary Clinton zich met stiff upperlip zat te verbijten bij de inauguratie van Trump, stonden de geile oogjes van manlief Bill I-Did-Not-Have-Sex-With-That-Woman Clinton op steeltjes bij de aanblik van dochter Trump, Ivanka.

 

  
 
De Amerikaanse Volkert van der Graaf: geregeld, geboekt, betaald en straks in het geheim afgevoerd door de grote financiers zoals George Soros.
 
Het is niet wachten of dit gebeurt maar wanneer.
Doet me denken aan de moord op J.F.K.....
 
 
Stupid Pink Pussy's: SHAME on YOU!

 

 
 
 
 Amsterdam, 22 januari 2017
 
 
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten